FAQ – få svar på dine spørgsmål …

  


  1. Hvor mange nøgleord kan jeg registrere? Du kan registrere lige så mange nøgleord, der er relevante for dit website, samt de individuelle sider, som nøgleordene skal pege på. Vi gennemser alle ord og godkender alene dem, som vi ved søgemaskinerne vil finde acceptable. Men der er altså ingen grænse for antallet af nøgleord, så længe de er relevante.   

2. Hvor mange ord må jeg bruge i beskrivelsen? Vi udformer beskrivelsen for dig, ud fra vores viden om, hvordan den bedste placering og de fleste relevante kliks skabes. Det er en vigtig del af vores arbejde. Hvis du selv udformede beskrivelserne, ville du ikke få lige så mange besøgende.  

3. Hvis jeg stopper med at bruge Redzoneglobal, hvad sker der så med mine nøgleord og trafikken? Skulle du på et tidspunkt vælger at stoppe med at benytte RedZoneGlobal vil de sider vi har optimeret blive fjerenet fra vores system. Herefter vil brugerne ikke komme til dit website via vores optimering mere. Men det påvirker naturligvis på ingen måde de registreringer du eventuelt har opnået med dine wgne websider – dem på din egen server. RedZoneGlobal påvirker på ingen måde dine almindelige websiders placering i søgemaskinerne, men skal ses som et tillæg til det du ellers måtte gøre for at markedsføre dit website.  

4. Bliver min hjemmeside registreret på alle slags søgemaskiner? Nej, kun i de største – og dermed vigtigste – søgemaskiner i hvert land. Der registreres i så mange af de største søgemaskiner, som det er nødvendigt for at opnå den trafikmængde du ønsker.   Stort set al trafik kommer fra en lille håndfuld søgemaskiner. De store er så store, at det ikke kan betale sig, at bruge resurser på de mindre. De mest brugte søgemaskiner i Danmark er: Google, Yahoo, TDC Online, Jubii, og MSN  

5. Betaler jeg hver gang mit link dukker op i en søgemaskine, eller er det kun hvis en bruger klikker? Du betaler kun for verificerede besøg på dit website. Det er kun når vi er helt sikre på, at vi faktisk har sendt en rigtig bruger over til dig, at du skal betale for det. Du betaler for besøg – kliks – ikke for visninger.  

6. Hvad nu hvis der er 30.000 brugere der klikker på mit link, bliver det så ikke en bekostelig affære? Jo, og du bliver formentlig en rig mand eller kvinde af alle de nye kunder 🙂   Spøg til side. Du kan naturligvis sætte et fast kreditmaksimum, enten for hele perioden eller måned for måned. Du betaler naturligvis kun for den trafik du rent faktisk modtager. Skulle det nogle måneder være lavere end dit kreditmaksimum betaler du således kun for de besøgende du har fået.   Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.  

7. Hvis jeg ikke ved noget om nøgleord, søgemaskiner, søgeoptimering m.m. kan RedZoneGlobal så hjælpe mig? Ja, det kan vi 🙂 Du behøver faktisk ikke vide noget som helst om søgemaskiner. Det du skal vide noget om er alene, hvem der er din målgruppe, hvilke nøgleord du ønsker, og hvor mange kvallificerede besøgende du vil have på besøg fra søgemaskinerne. Resten hjælper vi dig med.   Hvis der er noget du er usikker på hjælper vi dig undervejs uden beregning. Vi kan blandt andet hjælpe dig med, at finde frem til de bedste nøgleord og de bedste target-sider på dit website.  

8. Hvad nu hvis min webserver er nede, kan brugerne så stadig finde min hjemmeside i søgemaskinerne? Linket i søgemaskinerne forsvinder ikke fordi din webserver er nede kortvarigt. Hvis en bruger deriomod finder dit link og klikker på det lige når din server er nede, vil hun ikke få siden vist – selvom siden ligger på vores server. Vi henter nemlig sidens indhold dynamisk fra din webserver.  

9. Gælder RedZonerGlobal kun Danmark eller fungerer det i hele verden. Vi dækker i en stor del af verden, og vores netværk af partnere udvides hele tiden. Du kan se her hvor mange lande vi dækker lige nu. Du kan selv vælge lige præcis hvilke lande du ønsker trafik fra. Dét er målrettet markedsføring.  

10. Hvis jeg er tilfreds med løsningen kan jeg så få tilført flere nøgleord? Ja, med mindre du har sat et kreditmaksimum, der er så lavt, at de ord du allerede har valgt producerer rigeligt trafik. I så fald må du øge dit kreditmaksimum, for at få plads til de nye ord.  

11. Hvis jeg ikke er tilfreds kan jeg så stoppe? Hvis du har lavet en aftale for en fast periode kan aftalen først opsiges efter udløbet af denne periode. Herefter kan aftalen opsiges med 30 dages varsel. 

12. Hvis et klik koster f.eks. 10 kroner, betyder det så at jeg kun skal betale 40 kroner om måneden, hvis der kun kommer 4 besøgende? Ja! Ganske simpelt.  

13. Hvem benytter sig af RedZoneGlobal i dag? Du kan se her hvem der er blandt vores kunder i dag. Det er store prominente Europæiske og Amerikanske virksomheder. De er en vigtig del af din sikkerhed for kvaliteten af vores service.  

14. Hvis jeg vil have mit website registreret i de store kataloger kan RedZoneGlobal så hjælpe mig? Du kan læse mere her, om de supplerende ydelser vi tilbyder. 

15. Hvorfor skulle det være bedre, at benytte RedZoneGlobal fremfor de traditionelle metoder? Af to grunde: 1: Det er mere effektivt og kontrolerbart end nogen anden metode og 2: Du betaler kun for det du får – en fast lav pris for hver besøgende.  

16. Hvad nu hvis min ranking forringes ved brugen af RedZoneGlobal? RedZoneGlobal påvirker ikke dine eksisterende positioner i søgemaskinerne. RedZoneGlobal skal ses som et tillægsprodukt til den markedsføring og eventuel optimering af dit eget website du laver. Betragt RedZoneGlobal’s PPC-produkter, som en form for “annoncering”. 

17. Hvis min hjemmeside er ranket som nummer 1 via RedZoneGlobal, men falder ned til 5 pladsen, skal jeg så betale for at få mit link genplaceret som nr. 1 Nej, du betaler ikke for ranking – eller placering – med RedZoneGlobal. Du betaler for de besøgende du rent faktisk får, ikke andet.   Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.